Erikoiskalusto

Movax SG-V sivuotto pontiniskijä

Movax SG-45V  on muuttuvamomenttinen korkeataajuus sivuotevibra, joka minimoi maaperän ja ympäröivien rakennusten täristämisen toimimalla pelkästään korketaajuusalueella. Laite soveltuu käytettäväksi myös kaupunkiympäristössä tai muussa herkässä ympäristössä.

ponttaus

Hitachi zx350 pitkäpuomikone

Pitkäpuomikone on ihanteellinen rannan ruoppaukseen sekä luiskien rakentamiseen.

  • Paino 35 tonnia
  • Puomit 19 metriä
pitkapuomi

HeatWork HydroHeater

Henkilöautolla siirrettävä Hydroheater soveltuu niin kesä- kuin talvikäyttöönkin. Jakokeskukseen tai rakennuksen lämmönvaihtimeen kytkettävä kone tuottaa jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa. Veden lämpötilan voi säätää välillä 0-100°C.

hydroheater

3D koneohjausjärjestelmät

3D koneohjausjärjestelmät mahdollistavat entistäkin paremman rakentamisen tarkkuuden. Tekniikka soveltuu erityisesti rakennusten pohjien, pitkien putkilinjojen sekä isojen katuhankkeiden kaivuutöihin. Teemme itse myös järjestelmän käytössä vaadittavat 3D-mallinnukset.

Loadman pudotuspainolaite

Teemme täytettyjen massojen kantavuuskokeita sekä tiiveysmittauksia Loadman pudotuspainolaitteella, joka mittaa laitteen sisällä olevan painon pudottamisen aiheuttamaa painumaa. Kevyttä laitetta voidaan käyttää miltei kaikilla rakennustyömailla ja kaikenlaisilla rakenteilla.

Tärykauha

Tärykauha soveltuu luiskien täyttöön sekä muuhun käyttöön, jossa erillisen maantiivistimen käyttö olisi hankalaa.