Kaivannon tuentatyöt

Etsitkö laadukkaita kaivannon tuentatöitä, käynnissä tai suunnitteilla olevaan kohteeseen? Käytössämme on oma tuentakalusto, jonka kanssa liikumme joustavasti minne päin Suomea tahansa.

Ydinosaamiseemme kuuluvat muun muassa kaivantojen ponttaus- ja tuentatyöt. Ponttauskalustomme taipuu vaativiinkin urakoihin. Voimme tukea erilaisia kaivantoja teräsponteilla, jos tavoitteenasi on turvallisen kaivannon varmistaminen.

Lue lisää tai pyydä suoraan tarjous!

Lue lisää
Maansiirto-Harry-Makela-syyskuu-2021-14

Kaivannon tuentatyöt

Etsitkö laadukkaita kaivannon tuenta töitä, käynnissä tai suunnitteilla olevaan kohteeseen? Käytössämme on oma tuentakalusto, jonka kanssa liikumme joustavasti minne päin Suomea tahansa.

Ydinosaamiseemme kuuluvat muun muassa kaivantojen ponttaus- ja tuentatyöt. Ponttauskalustomme taipuu vaativiinkin urakoihin. Voimme tukea erilaisia kaivantoja teräsponteilla, jos tavoitteenasi on turvallisen kaivannon varmistaminen.

Lue lisää tai pyydä suoraan tarjous!

Pyydä tarjous

Tuentatyöt kohteen mukaan

Tuentatyöt ovat yksi maanrakennustöiden osaamisalueemme, jolla varmistamme maaperän ja rakenteiden stabiliteetin kohteessa tapahtuvien kaivuutöiden aikana. Kaivannon tuentaa käytetään yleensä silloin, kun kaivanto on syvempi kuin maaperän luonnollinen lujuus sallii, tai vieressä on rakenteita joiden ei sallita liikkua.

Kaivannon tuennan tärkein tehtävä on estää maan sortuminen sekä suojata samalla kaivannossa työskenteleviä ihmisiä sekä viereisiä rakenteita. Kohteen mukaan, saat meiltä tarvittavat teräsponttiseinät, tai ankkuroidut seinät.

Ota yhteyttä

Yleisimpiä kaivannon tuentatöitämme

Teräsponttaus: Teräsponttiseinät lyödään maahan kaivannon reunoille. Teräsponttiseinät sopivat syviin kaivantoihin ja vaativiin olosuhteisiin.

Ankkuroidut seinät: Ankkuroituja seiniä voidaan käyttää erityisen vaativissa olosuhteissa, kuten korkeilla pengermillä tai pehmeillä maaperillä. Ankkuroitu seinä koostuu teräsponttiseinästä, joka ankkuroidaan maaperään terästangoilla.

Pyydä tarjous

Ponttauskalusto

Ponttauskalustona meillä on kaivinkoneessa Movax SG-v 60 – sivuotepontiniskijä, se on tehokas, mutta sopii herkkäänkin ympäristöön. Voimme tehdä samalla kertaa ja samalla kalustolla myös tarvittavat teräsputkipaalutustyöt. Tutustu kalustoon tästä.

Suunnittelu ja budjetointi

Ponttaustöissä huolellinen suunnittelu on ratkaisevassa osassa, jotta työt voidaan toteuttaa turvallisesti, ympäristö huomioiden ja kustannustehokkaasti. Olemme tarvittaessa mukana suunnittelussa.

Suunnittelu- ja budjetointi ovat vahvuuksiamme, joita kumppanimme arvostavat. Panostamme läpinäkyvään ja pitävään budjetointiin sekä selkeään suunnitteluun. Näin kaikki työvaiheet saadaan ajettua läpi sujuvasti ja ilman turhia kustannuksia lisääviä katkoja.

Turvallisuus ja ympäristö

Arvostamme ja odotamme avointa viestintää töiden sujuvuuden varmistamiseksi. Pidämme sinut ja muut mahdolliset kohteessa toimivat osapuolet koko ajan kartalla etenemisestä sekä töiden vaikutuksista. Tavoitteenamme on mahdollisimman sujuva työ kaikille.

Työturvallisuuden varmistaminen on yksi strategisista linjauksistamme. Teemme kerralla kunnollista ja varmistamme, että olet ajan tasalla niin budjetoinnin, aikataulun kuin jokaisen yksittäisen työvaiheen osalta.

Panostamme ympäristötietoisuuteen ja pyrimme minimoimaan aina toiminnasta aiheutuvat häiriöt sekä ympäristövaikutukset. Vuonna 2024 toimintaamme tulee mukaan myös ESG-raportointi.

Pyydä tarjous

Miksi valita meidät?

  • Olemme maanrakentamisen ammattilaisia yli 30-vuoden kokemuksella.
  • Toimimme Keski-Suomesta ja Pirkanmaalta käsin yli 100 ammattilaisen voimin. Lisäksi meiltä löytyy laajat kumppani- ja alihankkijaverkostot.
  • Saat siis varmasti kattavat ja ripeät toteutukset, joilla takaat ensiluokkaiset pohjatyöt kohteeseesi.

Olemme erikoistuneet toimimaan pääurakoitsijana laajoissa maanrakentamisen urakoissa. Toimimme yksittäisissäkin projekteissa, kuten kaivannon tuentatöissä, aina kohteen kokonaisetu huomioiden.

Tarvitsetko kaivannon tuentatöitä esimerkiksi rakennusten perustusten rakentamiseen, tie- ja siltatöihin tai vesi- ja viemärijohtotöiden toteuttamiseen?

Pyydä tarjous, niin palaamme pian asiaan!

Ota yhteyttä
Kysy ihmeessä lisää

Ota yhteyttä
Kysy ihmeessä lisää

Seuraavaksi
Palvelumme

Lue lisää