Rekrytointi

Haluatko työllistyä hyvään porukkaan Keski-Suomessa tai Pirkanmaalla? Tarjoamme töitä sekä tuoreille maanrakennusalan ammattilaisille, kokeneille konkareille että luotettaville alihankkijoille.

Kerromme mielellämme, millaisia urapolkumahdollisuuksia meillä on. Työtehtävät ja rooli voidaan sovittaa omaan osaamiseesi ja tavoitteisiisi.

Lue lisää

Rekrytointi

Haluatko työllistyä hyvään porukkaan Keski-Suomessa tai Pirkanmaalla? Tarjoamme töitä sekä tuoreille maanrakennusalan ammattilaisille, kokeneille konkareille että luotettaville alihankkijoille.

Kerromme mielellämme, millaisia urapolkumahdollisuuksia meillä on. Työtehtävät ja rooli voidaan sovittaa omaan osaamiseesi ja tavoitteisiisi.

Lue lisää

Maansiirto Harry Mäkelä Oy työnantajana

Erikoisosaamistamme ovat haastavat ja suurikokoiset maansiirtotyöt sekä muut infra-, kunnallistekniikka-, energiajakeluverkko- ja rakennusalan hankkeet. Päätoimialueitamme ovat Keski-Suomi ja Pirkanmaa.

  • pääset osaksi yli 35-vuotiasta perheyritystä
  • henkilöstömäärämme on +100
  • huippuluokan henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys: työntekijöidemme eNPS-luku on 58 ja asiakkaidemme suositteluarvosana 9.3/10 (2021)

Kehittyvät uramahdollisuudet kaikille

Maansiirtopalvelumme tarjoavat monipuolisesti erilaisia työmahdollisuuksia. Voit työllistyä esimerkiksi projektipäälliköksi, projekti-insinööriksi, vesihuoltoasentajaksi, kaivinkonekuskiksi, maanrakennushenkilöksi, kaukolämpöhitsaajaksi tai eristäjäksi.

6 RALA-pätevyyttämme mahdollistavat sen, että pystymme toimimaan pääurakoitsijan roolissa haastavissakin kohteissa.

Kysy lisää

Kokemuksia

”Tulin taloon vuonna 2012 kaivinkoneenkuljettajaksi. Olen edennyt oppisopimuksen kautta infra- ja pohjapuolen työnjohtajaksi. Saan tehdä paljon erilaisia tehtäviä eri ympäristöissä, mikä tuo mukavaa vaihtelevuutta. Meillä on tosi hyvä ryhmähenki.”

– Janne Rossi, työnjohtaja

”Aloitin harjoittelijana ja nyt olen ollut yli 8 vuotta maanrakennusmiehenä. Kohteet ovat kasvaneet ja tarjoavat vaihtelevuutta. Työyhteisö on pysynyt mukavana. Uusille sanoisin, että tervetuloa joukkoon!”

– Jukka Kokko, maanrakennusmies

”Olen ollut Harry Mäkelä Oy:llä elokuusta 2004. Työnantaja on reilu, ja vaikka ala on tyypillisesti kausiluonteista, niin töitä on riittänyt aina vuoden ympäri.”

– Olli Pyy, kaivinkonekuski

5 arvoa, joiden mukaan toimimme

Meillä arvot eivät ole pelkkää sanahelinää, vaan ne määrittävät tekemistämme joka päivä jokaisessa kohteessa.

1. Ihmiset ensin: Luottamus ja avoimuus omiin työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin.

2. Hyvä työnantaja: Houkutteleva ja luotettava työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden kehittyä.

3. Turvallisuus ja ympäristö: Töiden toteutus turvallisuus edellä ja ympäristö huomioiden.

4. Kannustaminen ja kehittyminen: Rohkeus tehdä päätöksiä sekä kyky oppia virheistä.

5. Ratkaisukeskeisyys: Kaikkeen haetaan aina yhdessä ratkaisu.

Miten arvot näkyvät arjessa? Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä

Mukava, turvallinen ja kehittyvä työ: tyytyväiset työntekijät

Työyhteisövire-tutkimuksessa työntekijämme arvioivat nimettömästi erilaisia väittämiä Maansiirto Harry Mäkelä Oy:sta numeraalisesti asteikolla 1–5.

  • ”Yrityksessä tehdään merkityksellistä työtä.” 4.8/5
  • ”Pystyn toimimaan työssäni yrityksen arvojen ja kulttuurin mukaisesti.” 4.7./5
  • ”Työnantajani tuntee sosiaalisen vastuun ja ympäristöön liittyvän vastuunsa.” 4.6./5

Suositteluhalukkuutta kuvaava eNPS-luku on 58, mikä on reippaasti yli huippuarvosanan (2021).

Mittaamme työtyytyväisyyttä säännöllisesti ja nostamme ilmeneviä kehityskohteita työn alle. Meillä voit luottaa siihen, että saat äänesi kuuluviin ja että myös epäkohdat saa nostaa esiin.

Lue lisää tutkimuksesta

Hybridimalli on arvostettu kilpailuvaltti ja kehittää osaamistasi

Yksi kilpailuvalteistamme on hybridimallimme, jolla lisäämme tuloksellisuutta asiakkaan suuntaan sekä työnteon mielekkyyttä omille ammattilaisillemme.

Selkeä budjetointi ja suunnitelma: Vastaamme aikataulusta ja budjetoinnista, jolloin sekä yksittäiset työvaiheet että kokonaisuus ovat selkeitä suunnitteluvaiheesta lähtien.

Vahva projektijohtaminen: Olemme erikoistuneet tarkkaan projektijohtamiseen ja avoimeen kommunikointiin projektiemme jokaisessa vaiheessa.

Nopea läpimenoaika: Asiakas ei joudu tilaamaan projektivaiheita useilta eri palveluntarjoajilta. Hybridimallimme avulla läpimenoajat nopeutuvat jokaisessa vaiheessa.

Kiertotalous: Vastaamme pitoisuuksien mittaamisesta, maa-aineiston poiskuljetuksesta sekä materiaalin kierrättämisestä. Purkumateriaalista pystymme jatkokäyttämään jopa 95 %.

Moderni kalusto ja töitä vuoden ympäri

Olemme erikoiskalustomme osalta omavaraisia, eivätkä yksittäiset konerikot vaikuta töidemme etenemiseen.

Panostamme nykyaikaiseen kalustoon, jotta pystymme toteuttamaan kaikki maansiirto- ja maanrakentamisen ammattityöt vuoden ympäri.

Käytössämme on erikoiskalusto niin raskaille työmaille, herkkään kaupunkiympäristöön kuin vesistöjen äärelle. Tehokkaimmassa käytössä ovat etenkin pontiniskijät, pitkäpuomikoneet, HeatWorkit sekä 3D-koneohjausjärjestelmät.

Turvallisuus ja minimaaliset ympäristöhäiriöt ovat meillä aina työnteon keskiössä. Koulutamme sinut perusteellisesti uusien laitteiden käyttöön, minkä jälkeen pääset työskentelemään mielekkäästi työmaakohteissamme.

Tutustu kalustoon.

Hae meille töihin

Kiinnostuitko uramahdollisuuksista meillä Maansiirto Harry Mäkelällä?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella ja vastaamme sinulle varmasti. Mikäli meillä voisi olla sinulle sopivia tehtäviä, kerromme mielellämme lisää.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Max. tiedoston koko: 128 MB.

Alihankkija: meillä on joustavia työmahdollisuuksia sinulle

Omistatko kaivinkoneen ja oletko kokenut kaivaja? Meillä Maansiirto Mäkelällä on historiaa jo yli 200 alihankkijan kanssa toimimisesta ja teemme mielellämme yhteistyötä. Erityisesti moni alihankkija on kiitellyt ympäri vuoden tarjolla olevista töistä.

Meidän kanssamme voit saada tehokkaasti täytettä hiljaisille kuukausillesi – töidemme sovittaminen muuhun tekemiseen onnistuu ketterästi yhdessä sopien.

Ota yhteyttä

Seuraavaksi
Palvelumme

Lue lisää