”Kyllä tänne kannattaa tulla töihin.”


Millaista on työskennellä kasvavassa perheyrityksessä Maansiirto Harry Mäkelä Oy:llä? Annetaan työntekijöidemme kertoa.

Vinkki: jos ura meillä kiinnostaa, niin jätä avoin hakemus täältä.

Urakehitystä perheyrityksen sisällä

Onhan täällä mukava työskennellä. Olen saanut paljon opiskelumahdollisuuksia osaamiseni kehittämiseksi ja päässyt etenemään uralla. Tulin taloon vuonna 2012 ensin kaivinkoneenkuljettajaksi. Siitä olen edennyt oppisopimuksen kautta infra- ja pohjapuolen työnjohtajaksi. Saan siis tehdä paljon erilaisia tehtäviä eri ympäristöissä, mikä tuo mukavaa vaihtelevuutta. Ja tietenkin tämä porukka täytyy nostaa – meillä on todella hyvä ryhmähenki. Se merkkaa paljon, jotta työnteosta voi oikeasti nauttia. Kyllä tänne kannattaa tulla töihin.

– Janne Rossi, työnjohtaja

Töitä riittää ympäri vuoden

Olen ollut Harry Mäkelä Oy:llä elokuusta 2004 ja kaivinkonetta olen ajanut koko työurani. Työkohteita ovat mm. rakennusten pohjatyöt, kaukolämpöojat sekä kaikki siltä väliltä – mitä ikinä nyt kaivinkoneella tarvitsee tehdä. Harry ja Janne Mäkelä ovat olleet reiluja työnantajia. Vaikka meidän ala on tyypillisesti hyvin kausiluonteista, niin heillä on ollut tarjota töitä aina vuoden ympäri. Töitä siis riittää, ja kyllä täällä mielellään otetaan uusiakin työkavereita vastaan.

– Olli Pyy, kaivinkonekuski

Parasta on työyhteisö ja kollegat

Aloitin harjoittelijana ja nyt olen ollut yli 7 vuotta maanrakennusmiehenä. Teen mm. putkien asennusta, tiivistystyötä ja lapiohommia. Hyvin monipuolista työtä. Vuosien aikana kohteet ovat kasvaneet koko ajan suuremmiksi ja vaihtelevammiksi. Omakotitaloliittymistä on siirrytty aina vain suurempiin kerrostalon pohjatöihin ja julkisiin saneerauksiin. Työyhteisö ja työkaverit on täällä pysyneet mukavina. Uusille sanoisin, että ei muuta kuin tervetuloa joukkoon!

– Jukka Kokko, maanrakennusmies 


Oletko kiinnostunut tarjoamistamme uramahdollisuuksista?

Jätä avoin hakemus tai yhteydenottopyyntö!

Katso yhteystiedot

 

Lue lisää: 

Rekrytointi