Energiajakelu

Panostamme kaukolämpö- ja kaukojäähdytysprojekteissamme aina ensiluokkaiseen hankesuunnitteluun. Toteuttamalla myös kaikki työvaiheet itse, pystymme kokonaisuudessaan varmistamaan projektin erinomaisen toteutumisen. Säästämme sekä omia että etenkin asiakkaidemme resursseja, kun toteutus on katkeamaton ja hyvin suunniteltu alusta loppuun. Esimerkiksi kaukolämmön rakentamis- ja kunnossapitotyöt toteutamme aina maanrakennuksesta lämmönvaihtimeen saakka.

Pyydä tarjous

Energiajakelu

Panostamme kaukolämpö- ja kaukojäähdytysprojekteissamme aina ensiluokkaiseen suunnitteluun. Toteuttamalla myös kaikki työvaiheet itse, pystymme kokonaisuudessaan varmistamaan projektin erinomaisen toteutumisen. Säästämme sekä omia että etenkin asiakkaidemme resursseja, kun toteutus on katkeamaton ja hyvin suunniteltu alusta loppuun. Esimerkiksi kaukolämmön rakentamis- ja kunnossapitotyöt toteutamme aina maanrakennuksesta lämmönvaihtimeen saakka.

Pyydä tarjous
maansiirto-harry-makela-tyokohde

Tarjoamme myös putkimateriaalit sekä hitsaustyöt valmiina pakettina kokeneiden ammattilaistemme toimesta. Suunnittelemme toteutuksen asiakkaamme kanssa myös loppukäyttäjän näkökulmasta ja pitkällä tähtäimellä. Esimerkiksi kaukolämpöverkon esilämmityksessä hyödynnämme Hydroheater-laitteita, jotka mahdollistavat lämpimän veden tuottamisen myös vika- tai huoltotilanteen aikana. Näin voidaan välttyä monilta ongelmilta ja ylimääräisiltä kustannuksilta kaukolämpöverkon korjaustöissä. Samalla loppukäyttäjälle varmistetaan katkeamaton hyvä ja turvallinen palvelu.

Pyydä tarjous

Valitsemalla projektin eri vaiheiden toteuttamisen yhden ammattilaisen toimesta varmistat hyvin suunnitellun ja sujuvasti etenevän työn. Samalla saat projektillesi kilpailukykyisimmän hinnan. Palvelemme energiajakeluverkoston rakennustöissä etenkin Pirkanmaalla, mutta pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen palvelun myös muualle Suomeen. 

Kysy lisää energiajakeluverkoston rakennustöistä tai pyydä tarjous!

Pyydä tarjous
maansiirto-harry-makela-energianjakelu

Valitsemalla projektin eri vaiheiden toteuttamisen yhden ammattilaisen toimesta varmistat hyvin suunnitellun ja sujuvasti etenevän työn. Samalla saat projektillesi kilpailukykyisimmän hinnan. Palvelemme energiajakeluverkoston rakennustöissä etenkin Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa, mutta pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen palvelun myös muualle Suomeen. 

Kysy lisää energiajakeluverkoston rakennustöistä tai pyydä tarjous!

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä
Kysy ihmeessä lisää

Ota yhteyttä
Kysy ihmeessä lisää

Seuraavaksi
Palvelumme

Lue lisää