Yritys

Maansiirto Harry Mäkelä Oy vahva perheyritys Jyväskylästä. Olemme toimineet vuodesta 1985 maanrakennusalan ammattilaisena ja tällä hetkellä työllistämme jo yli 100 asiantuntijaa. Olemme erikoistuneet etenkin haastaviin ja suurikokoisiin maansiirtotöihin, joita olemme toteuttaneet menestyksekkäästi yli 30 vuoden ajan.

Toimialueisiimme kuuluvat infra-, kunnallistekniikka-, energiajakeluverkko- ja rakennusalan hankkeiden toteuttaminen niin suurissa kuin pienemmissä projekteissa. Päätoiminta-alueemme ovat Keski-Suomi ja Pirkanmaa, mutta tarjoamme korkealuokkaiset maanrakentamisen palvelut myös muualla Suomeen kilpailukykyisin hinnoin.

Lue Lisää Rekrytointi
maansiirto-harry-makela_1

Yritys

Maansiirto Harry Mäkelä Oy vahva perheyritys Jyväskylästä. Olemme toimineet vuodesta 1985 maanrakennusalan ammattilaisena ja tällä hetkellä työllistämme jo yli 60 asiantuntijaa. Olemme erikoistuneet etenkin haastaviin ja suurikokoisiin maansiirtotöihin, joita olemme toteuttaneet menestyksekkäästi yli 30 vuoden ajan.

Toimialueisiimme kuuluvat infra-, kunnallistekniikka-, energiajakeluverkko- ja rakennusalan hankkeiden toteuttaminen niin suurissa kuin pienemmissä projekteissa. Päätoiminta-alueemme ovat Keski-Suomi ja Pirkanmaa, mutta tarjoamme korkealuokkaiset maanrakentamisen palvelut myös muualla Suomeen kilpailukykyisin hinnoin.

Lue Lisää

Yhden miehen intohimosta luotettavaksi työnantajaksi

Tarinamme sai alkunsa yhden miehen intohimosta vuonna 1985, kun jyväskyläläinen Harry Mäkelä osti ensimmäisen kaivinkoneensa. Tarkoituksena oli lähteä tuottamaan laadukkaita maansiirtotöitä yhden miehen palveluna paikallisille rakennuttajille. Lähtökohtana oli halu tarjota asiakkaille niin laadukasta palvelua, että siitä olisi myös itse valmis maksamaan. Jo alusta asti hyvin tehdyt työt ja toiminnan läpinäkyvyys loivat nopeasti kestäviä asiakassuhteita. Erinomaiselle kumppanille oli selvästi kysyntää.

Harry jatkoi intohimonsa parissa, eikä pelännyt ottaa vastaan haastaviakaan tehtäviä. Ongelmat oli tehty ratkottaviksi. Suomea koetelleet lama-ajatkaan eivät horjuttaneet nuoren yrityksen kasvua ja kehitystä. Taantumat ravistelivat lähinnä epävakaita kilpailijoita markkinoilta, mutta luotettavalle kumppanille oli jatkuvasti kysyntää. Tuolloin Harry ei vielä aavistanutkaan, millaisen kasvutarinan hän oli laittanut aluilleen.

Vahva toiminta kasvoi myös lama-aikana

Pikkuhiljaa työpyyntöjä tuli enemmän kuin yksi mies kerkesi tekemään ja toiminta kasvoi. 90-luvun alussa Harry hankki yritykseen toisen koneen, minkä jälkeen valikoima lähti nopeasti kasvamaan, ensin kolmannella ja pian neljännellä koneella. Vuosi vuodelta toiminta ja laitemäärät kasvoivat, ja samalla Harry palkkasi rinnalleen luotettavaksi katsomiaan alan ammattimiehiä.

Kasvu tuli puoliksi itsekseen hyvän asiakastyön ansiosta. Vuosituhannen vaihteessa saimme jo suuria vuosisopimuksia kaukolämpöön ja sähköpuolelle. Eräitä merkittävimpiä kumppanuuksia on yhteistyö silloisen Jyväskylän Energian, nykyisen Alvan, kanssa. Vuoteen 2005 mennessä saimme myös vesihuoltoon vuosisopimuksen, minkä myötä kalustoa laajennettiin edelleen. Tämän jälkeen työmäärä on ollut jatkuvassa kasvussa niin Keski-Suomessa kuin sen ulkopuolella. Erityisen kiitollisia olemme siitä, että olemme pystyneet työllistämään jatkuvasti lisää alan parhaita ammattilaisia, joille pyrimme olemaan myös paras mahdollinen työnantaja.

Lue lisää rekrytointiosiosta!👇

Rekrytointi

Kohti edelläkävijyyttä, perinteitä kunnioittaen

Vuosikymmentenkin jälkeen vuonna 1985 Harryn asettamat arvot ohjaavat edelleen toimintaamme jokapäiväisessä arjessa. Olemme ihmisläheinen toimija ja haluamme tehdä työmme aina mahdollisimman hyvin – siitä emme tingi koskaan, ja uskomme myös, että juuri tässä piilee vakaan menestystarinamme pohja. Perinteiden kunnioittamisen ja arvoistamme kiinni pitämisen lisäksi olemme aina olleet kovia kehittämään ja kehittymään.

Viime vuosina olemme panostaneet etenkin nykyaikaiseen teknologiaan ja sähköisiin järjestelmiin, jotka ovat vieneet projektinjohtamisen ja työsuunnittelun aivan uudelle tasolle. Olemme nostaneet myös henkilöstömme ammattiosaamisen kehittämisen strategiamme kärkeen, samoin kuin laajan erikoiskalustomme jatkuvan kasvattamisen. Näin pystymme toteuttamaan asiakkaidemme haastavimmatkin kohteet myös tulevaisuudessa sekä pystymme aidosti tarjoamaan kaikenkattavat maanrakennusalan palvelut yhden luukun periaatteella.

Ala tulee kehittymään kovaa. Ja oma tavoitteenamme on olla yksi syy tuon kehityksen taustalla

Arvomme

Ei pelkkää sanahelinää, vaan arvojen mukaista toimintaa – joka päivä, jokaisessa kohteessa.

1. Ihmiset ensin

Luottamus ja avoimuus omiin työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin.

2. Hyvä työnantaja

Houkutteleva ja luotettava työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden kehittyä.

3. Turvallisuus ja ympäristö

Töiden toteutus turvallisuus edellä ja ympäristö huomioiden.

4. Kannustaminen ja kehittyminen

Rohkeus tehdä päätöksiä sekä kyky oppia virheistä.

5. Ratkaisukeskeisyys

Kaikkeen haetaan aina yhdessä ratkaisu.

Ota yhteyttä
Kysy ihmeessä lisää

Ota yhteyttä
Kysy ihmeessä lisää

Seuraavaksi
Palvelumme

Lue lisää