Palvelut

Kunnallistekniikan rakentaminen

Palvelemme vesi- ja sähköhuollon sekä muun kunnallistekniikan rakentamisessa. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti Jyväskylän ja muun Keski-Suomen kunnat ja kaupungit, energialaitokset sekä vesiosuuskunnat. Hoidamme maansiirtotöiden lisäksi tarvittaessa myös putkityöt.

Kaukolämpötyöt

Toteutamme kaukolämmön rakentamis- ja kunnossapitotyöt aina maanrakennuksesta lämmönvaihtimeen saakka. Tarjoamme myös putket ja muut osat sekä hitsaustyön.

Hyödynnämme kaukolämpöverkon esilämmityksessä Hydroheater-laitteita. Laitteet mahdollistavat myös lämpimän veden tuottamisen kaukolämmön vika- tai huoltotilanteessa.

etusivu3

Rakennusten pohjatyöt

Teemme rivi- ja kerrostalojen sekä liike- ja tuotantorakennusten pohjatöitä oman kaivuu- ja kuljetuskalustomme avulla. Oma mittauskalustomme sekä suunnittelupalvelumme mahdollistaa nykyaikaisen GPS mittauksen ja 3D mallinnuksen hyödyntämisen. Kattavan kalustokapasiteettimme ansiosta pystymme toteuttamaan suuret ja vaativatkin kohteet.

Ruuvipaaluperustukset

ruuvipaalu

Teemme ruuvipaaluperustuksia Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueelle. Ruuvipaaluperustus voidaan tehdä myös ahtaaseen tilaan siististi ja jälkiä jättämättä.

Lue lisää ruuvipaaluperustuksista kumppanimme Paalupiste Oy:n sivuilta.

Ponttaus

Teräsponttityöt nykyaikaisella ja tehokkaalla Movax SG-V pontiniskijällä

Suoritamme ponttausta Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueella pumppaamojen, pilarien, kaivantojen ja kaivantojen lähellä olevien rakennusten tukemiseksi.

Roudan ja lumen sulatus

Roudansulatuskalustomme avulla voi sulattaa tehokkasti rakennusten pohjat sekä kaivannot. Kalusto soveltuu myös valujen lämmitykseen sekä lumen sulattamiseen. Yhden koneen sulatuskapasiteetti on jopa 200m2 alue.