Roudansulatus

Tavoitteletko säästöjä rakennustyömaan lämmityskuluihin? Tarjoamme käyttöösi HeatWorkin liikuteltavat laitteet, jotka lukeutuvat markkinoiden tehokkaimpiin ja ympäristöystävällisimpiin lämmityskoneisiin.

Halutessasi saat meiltä roudansulatuksen ja lämmitysratkaisut nopeasti avaimet käteen -periaatteella. Voit myös valita ketterän vuokrauspalvelun, jos tahdot toteuttaa sulatuksen omien ammattilaistesi tai urakoitsijasi toimesta. Lue tältä sivulta palvelun hyödyistä ja pyydä tarjous!

Lue lisää
Roudan sulatus

Roudansulatus

Tavoitteletko säästöjä rakennustyömaan lämmityskuluihin? Tarjoamme käyttöösi HeatWorkin liikuteltavat laitteet, jotka lukeutuvat markkinoiden tehokkaimpiin ja ympäristöystävällisimpiin lämmityskoneisiin.

Halutessasi saat meiltä roudansulatuksen ja lämmitysratkaisut nopeasti avaimet käteen -periaatteella. Voit myös valita ketterän vuokrauspalvelun, jos tahdot toteuttaa sulatuksen omien ammattilaistesi tai urakoitsijasi toimesta. Lue tältä sivulta palvelun hyödyistä ja pyydä tarjous!

Lue lisää

Roudansulatuksen kiistattomat hyödyt

Jos edustat rakennusliikettä ja tarvitset sulatusta tai sulana pitoa Suomen leveyksillä marraskuun ja maaliskuun välillä, voi roudansulatus olla väistämätöntä projektisi etenemisen kannalta. Kyseessä ei kuitenkaan ole välttämätön paha.

Talvikuukaudet hyödyntämällä voit säästää kuukausia rakentamisprojektin kokonaiskestosta. Usein sulatus ja sulana pitäminen tulevat kannattavammaksi vaihtoehdoksi kuin työvaiheiden seisautus tai hidastuttaminen roudan aikana.

Nykyaikaisilla ja tehokkailla roudansulatuslaitteilla töiden aloittaminen ja tasainen edistäminen eivät ole enää säästä kiinni, vaan koko vuosi on tehokkaasti hyödynnettävissä olevaa aikaa. Rakennuksen pohjatöiden tai kaapelitöiden toteuttaminen onnistuvat kaikkina vuodenaikoina, oli kyseessä sitten uuden rakentaminen, saneeraus tai kiireellinen korjaustyö.

Miksi valita roudansulatus meiltä?

Yleisemmin sulatamme routaa viemäri- ja vesilinjojen sekä kaukolämpöputkien asennus-, huolto- ja korjaustöiden yhteydessä. Referenssejä meiltä löytyy talven kylmimmiltä kuukausilta ja kaikkein routaisimmistakin maapohjista, ja voimme tarvittaessa sulattaa hyvinkin paljon kerralla.

  • Voit olla itsenäinen ja kokenut roudansulatuskaluston käyttäjä, tai tilata laitteiston ohella osaamisen ja toteutuksen suoraan meiltä.
  • Jos sinulle on pikainen tarve, pystymme vastaamaan siihen viimeistään 1–2 päivän aikajänteellä.
  • Käytössämme on 9 HeatWork-laitetta ja jo yhdellä laitteella voimme sulattaa kerralla 200m2.

Kokonaisvaltaisuus kuuluu toimintaperiaatteisiimme ja tarvittaessa saat meiltä muutkin pohjatyöt yhtä kyytiä, ilman turhia katkoja sujuvana kokonaisprojektina.

Kysy lisää

Sama kalusto sopii ekologiseen lämmitykseen

Uudenajan HeatWork-kalustomme sulattaa maaperästä tehokkaasti lumen, jään ja roudan; jopa 100°C lämmöllä. Näin pohjatyöt ja infran rakentaminen etenevät ripeästi paukkupakkasillakin. Parasta on, että sama kalusto toimii erinomaisesti rakennusten ja työmaiden lämmitykseen, sillä valitsemamme laitteet ovat ekologisempia ja siten kustannustehokkaampia kuin perinteiset öljylämmittimet.

Tyypillistä on, että roudansulatuksen jälkeen laitteet voidaan kytkeä lämmittämään esimerkiksi betonikohteita. Tarvittaessa kohteen lämmitys onnistuu laajalti, kun HeatWork-laitteeseen kytketään työmaan lämmityslaitteet. Lämmitys on kaikkiaan tehokkaampaa, nopeampaa ja edullisempaa kuin perinteisillä menetelmillä, mikä tuo parannuksia työmukavuuteen, aikatauluihin ja työmaalla syntyviin kulueriin.

Tietoa HeatWork-laitteistosta

HeatWorkin lämmitysjärjestelmä voi säästää jopa kymmeniä tuhansia euroja työmaan lämmityskuluissa. Suosimme juuri näitä laitteita, koska ekologisuus ja vastuullisuus niin ympäristön kuin resurssien käytön kannalta ovat sekä meidän että usein asiakkaidemme tärkeimpiä tavoitteita.

HeatWork-laitteet ovat saaneet alkunsa Norjan arkisissa oloissa. Ne on siis suunniteltu nimenomaan kylmiin olosuhteisiin varmistamaan rakennustyömaiden kustannustehokas lämmöntuotto vuoden ympäri. Siksi kyseiset laitteet mahdollistavat poikkeuksellisen hyvin roudansulatuksen, sulana pitämisen sekä työmaan lämmityksen kustannustehokkaasti ja ekologisesti:

  • HeatWork on tarkka: lämpö ei jakaannu epätasaisesti, eikä hukkaa synny, sillä voit säätää lämmityksen itse 0–100 asteen välille.
  • HeatWork vie vähän polttoainetta: vaikka sulattaisit 200 neliömetrin alueella 50 senttimetriä vuorokaudessa, kulutus on vain viisi litraa dieseliä tunnissa.
Ota yhteyttä
Roudansulatus

Avaimet käteen ja routa sulaksi

Roudansulatuspalvelumme sisältää kaiken mitä tarvitset sulatukseen ja sulana pitämiseen. Näin pääset nopeasti edistämään pohjatöitä, etkä joudu käyttämään omia henkilöresurssejanne roudansulatustöihin tai lämmittämiseen.

Roudansulatus helpoksi tehtynä:

  • nykyaikaiset laitteet käyttövalmiina suoraan kohteeseesi
  • roudansulatus ja sulana pitäminen palveluna, tai vuokralaitteet omien ammattilaistenne käyttöön
  • laitteiden toimintavarmuuden turvaaminen puolestasi: tarvittaessa huollamme, korjaamme tai vaihdamme viallisen laitteen nopeasti, jotta työsi eivät pääse seisahtumaan
  • purkaminen ja poistoimittaminen heti käytön jälkeen kuuluu palveluun

Vaikka voimme reagoida tarpeisiisi nopeasti, niin suosittelemme olemaan mahdollisimman ajoissa roudansulatus- ja lämmitystarpeiden kanssa. Kaikkein sujuvimmin töiden toteutus ja kustannustenhallinta onnistuu, kuten kaikessa rakentamisessa, hyvin suunnittelemalla. Maansiirto Harry Mäkelälle hallitsemme läpinäkyvän ja pitävän budjetoinnin sekä ripeät toteutukset suoraan omiin tavoitteisiisi peilaten. Osaamme myös ottaa huomioon esimerkiksi kohteessa toimivat muut urakoitsijat ja pyrimme varmistamaan edellytykset jokaisen osapuolen sujuvalle työskentelylle.

Kysy roudansulatuksesta Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla!

Energia- ja infra-alan kokeneena toimijana tunnemme työmaiden tarpeet ja haasteet eri vuodenaikoina. Tehokas roudansulatus lukeutuu rutiinipalveluihimme ja laskemme mielellämme sinulle sopivan kokonaisehdotuksen. Haluatko kokonaisvaltaisen roudansulatuksen ammattilaistemme toimesta omalla kalustollamme? Tai etsitkö laadukasta vuokrakalustoa hyvällä saatavuudella?

Ota yhteyttä, niin käydään sopivimmat vaihtoehdot läpi!

Kysy lisää

Ota yhteyttä
Kysy ihmeessä lisää

Ota yhteyttä
Kysy ihmeessä lisää

Seuraavaksi
Palvelumme

Lue lisää