Maansiirtotyöt 2.0. – 5 lupaustamme ja miten ne näkyvät arjessa


Maansiirtopalvelumme ovat kasvaneet reilussa 35 vuodessa 90 ammattilaista työllistäväksi kokonaisuudeksi. Kasvun aikana olemme ottaneet haltuun yhä vaihtelevampia ja kokonaisvaltaisempia urakoita.

Alan ammattilaisten työyhteisömme toimii parhaiten, kun pohjalla ovat yhteisesti jaetut arvot. Meillä arvot eivät ole pelkkää sanahelinää, vaan ne määrittävät tekemistämme joka päivä jokaisessa kohteessa.

Tutustu Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n arvoihimme. Mikäli samat asiat ovat myös sinulle tärkeä, voisimme olla juuri sinulla sopiva kumppani tai työnantaja.

Voit kysellä työpaikkoja meiltä suoraan. Katso yhteystiedot täältä.

1. Ihmiset ensin

Luottamus ja avoimuus omiin työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin.

Maansiirtopalveluissamme avoimuus tarkoittaa sitä, että panostamme huolelliseen projektisuunnitteluun, budjetointiin ja viestintään asiakkaiden kanssa. Näin molemmat osapuolet tietävät, mitä projektilta voi odottaa ja miten tavoitteissa onnistumista voi seurata ja mitata.

Ihmiset ovat tärkein resurssimme. Siksi panostamme työntekijöiden kuulemiseen ja tukemiseen. Ammattilaisemme ovat toivoneet muun muassa säännöllistä palautetta sekä mahdollisuuksia suunnitella omaa työpäivää etukäteen ja keskittyä yhteen tehtävään kerrallaan. Palautteen myötä osaamme kiinnittää näihin asioihin erityistä huomiota.

2. Hyvä työnantaja   

Houkutteleva ja luotettava työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden kehittyä.

Hyvät asiakaskokemukset, onnistuneet maansiirtoprojektit ja pitkäaikaiset kumppanuudet ovat pitkälti ammattilaistemme ansioita. Jos olet uran alkuvaiheilla oleva osaaja, hienoa. Meillä pääset oppimaan lisää käytännön kautta kokeneiden konkareiden tuella.

Mikäli olet jo pitkän linjan ammattilainen, saat meillä vastuullisia tehtäviä ja paikkoja osoittaa osaamistasi.

Mittaamme työntekijätyytyväisyyttä ja keräämme palautetta säännöllisesti. Näin tiedämme, mihin asioihin panostamalla voimme olla entistä parempi työpaikka. Työntekijöidemme suositteluhalukkuutta kuvaava eNPS-luku on 58, mikä on reippaasti yli huippuarvosanan (2021).

Katso työntekijäkokemukset

3. Turvallisuus ja ympäristö

Töiden toteutus turvallisuus edellä ja ympäristö huomioiden.

Emme käytä oikoteitä, vaan valitsemme pitkässä juoksussa kestävät valinnat ja toimintatavat, oli kyse sitten maansiirtoprojektin toteuttamisesta tai viestinnästä asiakkaan kanssa.

Huolellinen suunnittelumme ja kokonaisvaltainen projektiosaaminen mahdollistaa sen, että voimme säästää sekä omia että asiakkaamme resursseja ja minimoida samalla ympäristörasitukset. Kierrätämme kaiken mahdollisen ja olemme asiakkaan apuna myös materiaalin uudelleenkäytön suunnittelussa.

Tutustu purkupalveluun: Toteutus kiertotalousperiaatteiden mukaisesti

4. Kannustaminen ja kehittyminen

Rohkeus tehdä päätöksiä sekä kyky oppia virheistä.

Meillä mikromanageeraus ei kuulu työnkuvaan, vaan luotamme ammattilaisiimme ja annamme heille myös vastuuta osaamisen mukaan. Maansiirtotyö etenevät sutjakasti, kun jokaisen työvaiheen kohdalla ei joudu odottamaan vastausta tai varmistusta monen mutkan takaa.

Työnteon toimintamallimme mahdollistavat ketterän työskentelyn, jossa laadunvarmistus on luonteva osa etenemistä. Mikäli teemme virheen, tai huomaamme epäkohdan, nostamme ne rohkeasti esiin.    

Työntekijöillemme tärkeitä ovat myös opiskelumahdollisuudet ja urakehitys. Meillä on esimerkiksi edetty kaivinkoneenkuljettajasta infra- ja pohjapuolen työnjohtoon. Työnantajana meidän tehtävämme on luoda mahdollisuuksia uralla etenemiseen ja uuden oppimiseen.

5. Ratkaisukeskeisyys

Kaikkeen haetaan aina yhdessä ratkaisu.

Testaamme ja valitsemme parhaat teknologiat, järjestelmät ja kaluston asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme käyttöön. Kaiken kehittämisen lähtökohtana toimii paras mahdollinen työntekijä- ja asiakaskokemus sekä korkealuokkaiset maansiirtototeutukset.

Jaamme ja yhdistämme osaamistamme jatkuvasti niin talon sisällä kuin asiakkaidemme kanssa parhaan lisäarvon tuottamiseksi. Projektilaskennassa varmistamme asiakkaan kanssa, että suunnittelu, budjetointi ja toteutus tukevat hänen kokonaistavoitteitaan. Tarvittaessa olemme esimerkiksi luoneet asiakkaalle pilkotun projektimallin, jonka avulla työvaiheet ja kustannukset on saatu jaettua sopivan kokoisiksi vuosiurakoiksi.

Tutustu: ”Projektijohtaminen ja budjetoinnin tarkkuus nousivat uudelle tasolle” – Saarijärven Kaukolämpö Oy


Kiinnostuitko maansiirtotöistä?

Maansiirtopalvelumme tarjoavat monipuolisesti erilaisia työmahdollisuuksia. Meillä voit työllistyä esimerkiksi projektipäälliköksi, projekti-insinööriksi, kaivinkonekuskiksi tai maanrakennushenkilöksi.

Jos voisit nähdä itsesi meillä töissä ja haluat jutella avoimista työmahdollisuuksista, ota meihin yhteyttä.

 

Tämän jälkeen voit lukaista myös:

Takana hurja tilikausi – kasvun vuosi nosti liikevaihtoa +84,42 %

Yhteistyömme neljän eri energiayhtiön kanssa jatkuu Pirkanmaall

Tutustu palveluihimme