Tiedote: Organisaatiomuutokset ja uudet nimitykset

Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n syksy on käynnistynyt vauhdikkaasti sisäisillä muutoksilla. Organisaatiojärjestelyjen myötä tavoitteemme on tarjota entistä sujuvampaa paikkakuntakohtaista palvelua asiakkaillemme sekä tehostaa toimintojemme kannattavuutta.

Toimipistelähtöinen johtamisjärjestelmä

Olemme muuttaneet johtamisjärjestelmämme aiemmasta toimialamallista toimipistevetoiseksi. 

Näin tehostamme paikkakuntien johtamista ja saamme lisättyä eri toimialojen välisiä synergiahyötyjä, mikä tulee näkymään nopeasti erityisesti Keski-Suomessa. Käytännössä infratoimiala, energiaverkot ja vesihuolto toimivat jatkossa enemmän yhteisillä resursseilla. 

Vastuuhenkilöt

  • Keski-Suomessa paikallistoimintojen johtamisvastuussa on jatkossa Mikko Hietanen.
  • Pirkanmaalla johtamisvastuussa on niin ikään Jukka-Pekka Hirvivuori.

Hallinnossa toimitusjohtaja Jarno Salmisen ja kehitysjohtaja Janne Mäkelän fokus on yrityksen kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.

Kaikki vastuuhenkilöt paikkakunnittain näet Yhteystiedot-sivulta.

Näkymä talvikauteen 2024–2025

Tilauskantaa on muun muassa voimassa olevien vuosisopimusten myötä esimerkiksi Jyväskylän Alvan ja Pirkanmaan paikallisten energiaverkkoyhtiöiden kanssa. Myös erillisurakoita on tiedossa kummallakin alueella.

Kesäkuussa käynnistynyt uusi louhintaliiketoiminta on lähtenyt kasvamaan. Palvelu tarjoaa aiempaa kokonaisvaltaisempia ratkaisuja asiakkaillemme, mikä tukee myös suurempien urakoiden tehokasta aikataulutusta ja budjetointia. Tuoreeltaan hankimme syksylle 2024 louhinnan kiilauslaitteet, joiden avulla voimme toteuttaa louhinnat herkässäkin ympäristössä täysin ilman räjäyttämistä. Panostamme jatkossakin omavaraisuuteen ja moderniin laatuun kalustomme osalta.

👉Tutustu kiilauksen hyötyihin: Louhintaa ilman räjäyttämistä

Talvikautta kohden myös roudansulatus nousee ajankohtaiseksi.

👉Lue lisää roudansulatuksen hyödyistä talvikaudelle 2024-2025!

 

Lisätietoja organisaatiomuutoksesta saat:

Jarno Salminen, toimitusjohtaja, Maansiirto Harry Mäkelä Oy

jarno.salminen@maansiirtomakela.fi, p. 044 796 1141

 

Katso yhteystiedot Tutustu palveluihin