Maansiirto Harry Mäkelä Oy tarjoaa jatkossa myös louhintatyöt omasta takaa

Maansiirto Harry Mäkelä Oy on tarjonnut kattavan repertuaarin maanrakennustöitä kaikkialle Suomeen jo yli 30 vuoden ajan. Urakat ovat usein pitäneet sisällään myös kumppanitahojen kanssa toteutettuja louhintatöitä.

Jatkossa louhinta on kiinteä osa yrityksen omaa palvelutarjoamaa. Uuden liiketoiminta-alueen vetäjänä on aloittanut Tomi Kovanen, jolla on pitkä historia ja laajaa kokemusta louhinnan parista, erityisesti Keski-Suomessa.

Yhden luukun periaatteella lisää etua asiakkaille

Päätös louhintapuolen käynnistämisestä eteni nopeasti ja tarvittava kalusto saapuu toukokuun 2024 aikana. Sen jälkeen valmius töiden aloittamiseen on käytännössä heti kuluvan kauden aikana.

– Uusi palveluliiketoiminta täydentää jo ennestään laajaa maanrakentamisen palvelukokonaisuutta. Maansiirto Harry Mäkelä Oy:lla voimme tehdä itse kaiken alusta loppuun. Tämä helpottaa entisestään läpinäkyvää ja optimaalista budjetointia ja aikatauluttamista yhdessä asiakkaan kanssa, Tomi painottaa.

Voimme tehdä itse kaiken alusta loppuun. Asiakkaille tämä tarkoittaa muun muassa entistä läpinäkyvämpää ja tehokkaampaa budjetointia.

Päätoimialueet ovat vahvasti Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla, mutta louhintakalusto ja henkilöstö liikkuvat kaikkialle Suomeen asiakkaan tarpeen mukaan.

– Louhintapuolella tulemme toimimaan varmasti osana isompia urakoita, joissa Maansiirto Harry Mäkelä Oy on pääurakoitusijana. Sen lisäksi tarjoamme louhintaa omana erillisenä palvelunaan, Tomi kertoo.

Laadukas kalusto ja osaajat takaavat sujuvan työskentelyn

Kaluston osalta Tomi luottaa ennestään hyväksi todettuihin ratkaisuihin. Matot, laukaisutarvikkeet ja tilat on hankittu. Porauskaluston osalta nykyaikainen Sandvik on varma valinta.

– Ensiluokkainen kalusto on ratkaisevassa roolissa tehokkaan ja turvallisen työskentelyn mahdollistamisessa. Kalustoa ja osaajia hankitaan varmasti lisääkin, toiminnan kasvutahdin mukaan, Tomi avaa.

Louhintapuolen käynnistämistä ja kasvua tukee se, että yrityksen sisältö löytyy valmiiksi vahvaa laskentaosaamista.

Kasvaessaan liiketoiminta-alue tullee työllistämään louhintaan erikoistuneita ammattilaisia kolmesta viiteen. Etuna on myös se, että hetkelliseen tarpeeseen apukäsiä on ketterästi saatavilla suoraan talon sisältä.

– On moniosaajia, jotka voivat täydentää eri liiketoimintojen tarpeita joustavasti. Tämä on asiakkaankin etu, sillä näin voimme varmistaa palvelulupausten pitämistä aikataulujen ja saatavuuden osalta myös hetkisinä kausina, Tomi arvioi.

Kaupunki- ja taajama-alueiden louhintaurakoita kasvavissa määrin

Louhintatyöt tulevat todennäköisimmin pitämään sisällään etenkin kaupunkialueille keskittyviä projekteja. Esimerkiksi teollisuustontit, kadunpätkät, omakotitaloalueet sekä saneerauslouhintaurakat kauko- tai vesilämpöverkossa ovat tyypillisiä. Pidemmällä aikajänteellä varmasti myös suuret tiehankkeet tulevat mukaan kuvioon.

Tomilla on positiiviset odotukset louhintapuolen kehittymiselle.

– Näin jo aiemmin Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n toimintaa useilla työmailla louhintakumppanin roolissa, ja tekeminen vakuutti. Myös yrityksen markkinointi on osunut silmään positiivisesti. Yritys on vakaalla pohjalla ja tehnyt erinomaista kasvua ja kehitystä. Tiesin, että täällä pääsen varmasti ammattitaitoiseen ja hyvään porukkaan, hän kertoo.

 

Haluatko kuulla lisää louhinnan mahdollisuuksista?

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä Tomiin!

Jätä viesti

 

Lisätiedot:

Tomi Kovanen, ylipanostaja, louhinta

tomi.kovanen@maansiirtomakela.fi

0407750803

 

Lue lisää artikkeleita