Hybridimalli tuo kustannustehokkuutta ja edistää kiertotaloutta

Haluatko saada saneerauskohteen nopeasti purettua ja päästä rakentamaan tilalle uutta? Hybridiprojektilla voit suoraviivaistaa eri vaiheiden muodostamaa hankekokonaisuutta sekä lisätä kustannustehokkuutta ja resurssiviisautta.

Hybridiprojekti sopii kohteisiin, joissa tarvitset useita eri maanrakennus- tai infra-alan pohjatöitä. Kun tilaat työvaiheet yhdeltä toteuttajalta, viet projektijohtamisen ja tuloksellisuuden uudelle tasolle.

Kyseessä on odotettu, 2020-luvun tarpeisiin vastaava tapa saada uusi rakennusprojekti käyntiin jopa haastavassa saneerauskohteessa. Mallimme avulla läpimenoajat nopeutuvat jokaisessa projektivaiheessa.

Pääset rakentamaan nopeasti uutta vankalle pohjalle

Suomessa on perinteisesti totuttu tilaamaan purku- ja pohjatyöt eri tahoilta: yksi saattaa toteuttaa purkutyöt, toinen tekee rakennuksen pohjatyöt maa-ainesten siirtoineen ja kolmas esimerkiksi energiajakelu- ja vesihuoltoverkostojen uusimisen tontilla.

Moni maanrakennuspalveluita tarjoava taho on erikoistunut vain tiettyihin osa-alueisiin. Kokonaisvaltaista ammattiosaamista ei ole juuri ollut tarjolla yhden ja saman palvelutarjoajan toimesta.

Maansiirto Harry Mäkelällä kokoamme kaiken osaamisemme hybridipalvelun alle. Olemme jo yli 35-vuoden ajan tarjonneet asiakkaillemme kokonaisvaltaiset maanrakennusalan erikoistyöt. Nyt hybridipalvelun konseptimme tekee kokonaisuudesta asiakkaillemme entistä selkeämmän ja helpomman ostaa.

Kun sinulla on purkukohde, johon on suunnitteilla uudisrakentamista, pystymme toteuttamaan kaiken purkamisesta viimeistelyihin pohjatöihin – sisältäen kaikki infraan sekä vesi- ja energiaverkkoihin liittyvät työt suunnitteluineen.

Hybridiprojektin hyödyt tilaajalle

Selkeä budjetointi ja suunnitelma

Saat meiltä tavoitteisiisi sopivan aikataulun ja budjetin. Voit tarkastella sekä yksittäisiä työvaiheita että kokonaisuutta helposti.  

Vahva projektijohtaminen

Olemme erikoistuneet tarkkaan projektijohtamiseen ja avoimeen kommunikointiin asiakkaidemme kanssa projektiemme jokaisessa vaiheessa.

Nopea läpimenoaika

Varmistamme jo suunnitteluvaiheessa, että projektin jokainen vaihe etenee saumattomasti. Et joudu tilaamaan töitä useiden eri palveluntarjoajien kautta.

Kiertotalous

Vastaamme pitoisuuksien mittaamisesta, maa-aineiston poiskuljetuksesta sekä materiaalin kierrättämisestä. Purkumateriaalista pystymme jatkokäyttämään jopa 95 %.

Esimerkki hybridiprojektista: purkusuunnitelmasta valmiisiin pohjatöihin

Purkutoiminnassa huolellinen suunnittelu ja tehokas materiaalinkäsittely on merkittävä osa kustannustehokkuutta ja kiertotaloutta. Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan projektisi alusta loppuun tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristö huomioiden sekä ennen kaikkea omiin tavoitteisiisi peilaten.

Saneerauspurku kohteessasi

Vastaamme purkusuunnitelmasta, purkamisesta, murskaamisesta sekä materiaalin poiskuljettamisesta. Kaluston osalta olemme omavaraisia, eivätkä yksittäiset konerikot hidasta töitämme.

Materiaalin tehokas jatkokäyttö

Pystymme varmistamaan purkumateriaalin MARA-kelpoisuuden ja käyttämään siitä jopa 95 % uudelleen, esimerkiksi betonimurskaa uusissa infrahankkeissa.

Näin voit hyödyntää purkumateriaalin kohteessasi tai muissa rakennusprojekteissasi. Jatkokäyttöön soveltumattoman materiaalin toimitamme kierrätykseen.  

Lue lisää palvelustamme: Purkaminen

Infra ja rakennuksen pohjatyöt

Toteutamme tarvittavat kaivutyöt ja maa-aineksen kuljetukset vuoden ympäri. Talvikuukaudet eivät hidasta projektien aloittamista ja etenemistä, sillä käytössämme on oma roudansulatuskalustomme.

Laadukas työaikainen tuenta sekä vankat pohjatyöt ovat ydinosaamistamme. Olemme erikoistuneet toimimaan etenkin herkässä kaupunkiympäristössä: erikoiskalustomme mahdollistaa töiden ripeän etenemisen mahdollisimman vähän ympäristöä häiriten.

Lue lisää: Kalusto

Vesihuolto- ja energiajakeluverkostot

Etenkin kaupunkikohteissa, vanhaa purettaessa ja uutta rakentaessa, vesihuolto- ja energiajakeluverkostot ovat usein väistämättä merkittävässä roolissa.

Pystymme purkutyön aloittaneena kumppanina viemään myös nämä projektivaiheet pääurakoitsijan roolissa suunnitteluineen maaliin, mikä säästää tilaajana omia resurssejasi.

Hybridiprojekti varmistetaan johtamisjärjestelmällä ja projektinhallinnalla

Hybridiprojektin eri työvaiheiden yhteensovittaminen on kannattava toimintamalli systemaattisen projektinhallintamme myötä. Saat kokonaisvaltaisen ymmärryksen hankkeen eri vaiheista suoraan meidän kauttamme, millä minimoimme myös mahdolliset viestintäkatkokset ja viivästykset.

Tavoitteemme on aina hukkaresurssien ja ajankäytön minimoiminen sekä kiertotalousperiaatteiden maksimoiminen. Kaiken pohjalla on läpinäkyvyys, niin kommunikoinnissa asiakkaamme kanssa kuin lainmukaisten dokumenttien tuottamisesta työvaiheistamme.

Tilaajana saat käytännössä omiin tavoitteisiisi räätälöidyn avaimet käteen -toteutuksen.

Mikäli haluat kuulla hybridipalvelun mahdollisuuksista lisää, ota yhteyttä!

Yhteydenotto

 

Tutustu palveluihimme:

Palvelut

 

Voit myös lukea lisää katsomalla kaikki artikkelit täältä!