Tero Vänttilä aloittaa hankintapäällikkönä 4.4.22

Olemme rekrytoineet firman historian ensimmäiseen hankintapäällikön rooliin Tero Vänttilän.

Vänttilä aloittaa tehtävässä 4.4.2022 Jyväskylän toimipisteellä. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus energianmyynnin tehtävistä. 

Hankintapäällikön roolissa Vänttilä pääsee työskentelemään niin sanotusti toisella puolen pöytää hankintojen ja niihin liittyvien prosessien kehittämisen parissa. Ensin edessä on kuitenkin perehdytys ja kattavampi sukellus yritykseen, kulttuuriin ja uusiin kollegoihin.  

Olen toiminut kuluttajamyynnin myyntipäällikkönä pitkään, nimenomaan energianmyynnin parissa. Uskon, että kokemuksestani on hyötyä ja pystyn tuomaan myös tuoretta näkemystä uuteen rooliin. Nollasta ei kuitenkaan lähdetä, sillä Maansiirto Harry Mäkelä Oy:lla hankintojen tekoon on hyvä pohja jo olemassa. 

Vänttilän etuna ovat myös myynti- ja esimiestyön myötä rakentuneet valmiiksi laajat verkostot. Vahvuudekseen hän mainitsee nimenomaan neuvottelutaidot ja ihmisten kanssa toimisen.

Tero Vänttilä

Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n työnantajamielikuva houkutteli

Vapaa-ajalla Vänttilä viihtyy golf-kentällä. Työkokemusta on muun muassa Jyväskylän Energialta, Väreeltä, Lumme Energialta sekä viimeisimpänä aivan toisenlaiselta alalta Suomen Brodeerauksen riveissä. 

– Tykkään hypätä haasteisiin ja sitoutua niihin. Maansiirto Harry Mäkelä Oy:ssa aloittaminen on juuri tällainen uusi vaihe. Yrityksestä huokuu hirveän hyvä fiilis ulospäin. Lisäksi vakaasti kasvava firma herättää luottamusta tulevaan, Vänttilä perustelee.

Vänttilän rekrytoinnista vastasi tuleva esihenkilö, operatiivinen johtaja Jarno Salminen. Hänen mukaansa kiinnostus yritystä kohtaan näkyy selkeästi kasvavissa työhakemusten määrissä.

Olemme toteuttaneet viime kuukausina useita rekrytointeja ja saaneet paljon hakemuksia. On hienoa, miten houkuttelevuutemme työnantajana kehittyy sekä Keski-Suomessa että Pirkanmaalla. – operatiivinen johtaja Jarno Salminen.

Vänttilän kanssa pohjalla on hyvät avoimet keskustelut rekrytointiprosessin aikana, joiden myötä palaset loksahtivat paikoilleen. Vänttilä uskoo myös itse pääsevänsä hyvin uuteen rooliin ja porukkaan sisään.

 – Minulle tuli heti tunne, että töitä tehdään täällä yhdessä ja hyvässä hengessä. Se, että työntekijöihin luotetaan ja heitä tuetaan, on minulle tärkeä juttu, Vänttilä sanoo.

Kiinnostaako ura Maansiirto Harry Mäkelällä Oy:lla? Ota meihin yhteyttä!

Lisätiedot:

Jarno Salminen, operatiivinen johtaja

jarno.salminen(a)maansiirtomakela.fi, 044 796 1141

Tero Vänttilä, hankintapäällikkö

tero.vanttila(a)maansiirtomakela.fi, 0400 373189