Merkittävä optiosopimus Pirkanmaalla: aiempi yhteistyö saa jatkoa

Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n vahva yhteistyö saa jatkoa paikallisten energiayhtiöiden kanssa Pirkanmaalla.

Kumppanuutta on takana jo useita vuosia Tampereen Energia Oy:n, Lempäälän Lämpö Oy:n, Kangasalan Lämpö Oy:n ja Leppäkosken Lämpö Oy:n kanssa. Tuoreeltaan sovitut optiovuodet pitävät sisällään kaukolämmön rakentamisen maarakennus-, putki- ja eristystyöt vuosien 2024–2025 aikana.

– Kun alun perin lähdimme kilpailuttamaan, olimme hakemassa nimenomaan pidempiaikaista kumppania urakointitöihin. Tilaajat arvostavat kumppanissa myös jatkuvaa vuoropuhelua ja avoimuutta, Tampereen Energia Oy:n rakennuttajapäällikkö Marko Pajunen kertoo.

Jatkuvaa yhdessä kehittämistä

Yhteistyön kantavia voimavaroja ovat jaetut arvot.

– Turvallisuus on yksi strategiaamme kirjatuista asioista, ja siksi kiinnitämme huomiota myös urakoitsijan turvallisuuskulttuuriin. Meille on tärkeää, että mitään asioita ei ”lakaista maton alle”, vaan kaikki voidaan nostaa aktiivisesti esiin, Marko painottaa.

Kokemus pitkästä yhteistyöstä on valtti myös tulevina vuosina. Kaikkien osapuolten tavoitteena on toimintojen jatkuva kehittäminen.

– Tietysti ajan kuluessa olemme jo oppineet tuntemaan kumppania paremmin. Paljon pieniä asioita on saatu kehitettyä jo viime vuosien aikana. Jatketaan samaan malliin kuin tähän asti, niin hyvin menee, Marko sanoo.

Myös Maansiirto Harry Mäkelällä tieto yhteistyön jatkumisesta on otettu kiitollisena vastaan.

– Olemme tietenkin tyytyväisiä, että hyvä yhteistyö laatua ja kehittämistä painottavan kumppaniverkoston kanssa saa jatkoa. Pirkanmaa on meille Keski-Suomen lisäksi yhä merkittävämpi toiminta-alue, Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n toimitusjohtaja Jarno Salminen sanoo.

 

Lisätiedot:

Jarno Salminen, toimitusjohtaja, Maansiirto Harry Mäkelä Oy

jarno.salminen@maansiirtomakela.fi, p. 044 796 1141

Marko Pajunen, rakennuttajapäällikkö, Tampereen Energia Oy

marko.pajunen@tampereenenergia.fi, p. 050 553 8639

 

Lue myös: Maansiirto Harry Mäkelä Oy tarjoaa jatkossa myös louhintatyöt omasta takaa

Lue miten edellinen vuosi meni: Vuosikertomus 2023: liikevaihdon kasvu ylitti odotukset

 

Tutustu palveluihimme