Jälleen uusi optiosopimus Tampereen vuosiurakoihin: kaukojäähdytys

Maansiirto Harry Mäkelä Oy:llä on jo usean vuoden kokemus kaukolämpöurakoiden toteuttamisesta Pirkanmaan alueella. Syksyllä 2021 yhteistyö neljän eri energiayhtiön kanssa vahvistui, kun uusista optiovuosista sovittiin Kangasalan Lämmön, Lempäälän Lämmön, Leppäkosken Lämmön ja Tampereen Sähkölaitoksen kanssa.

Tammikuussa 2022 tarina jatkuu kaukojäähdytyksen vuosiurakoinninkin osalta. Optiosopimukset saatiin allekirjoitettua tammikuun toisella viikolla.

– Olemme todella kiitollisia Pirkanmaan alueen yhteistöiden syventymisestä tuleville vuosille. Talousalue on meille Keski-Suomen lisäksi jo toinen kivijalka, toimitusjohtaja Simo Pynnönen kertoo.

Toiminta Pirkanmaalla on kasvanut nopeasti

Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n strategisena tavoitteena on ollut kasvattaa jalansijaansa Keski-Suomen ulkopuolelle, ja Pirkanmaa on yksi tärkeimmistä alueista. Paikallista toimintaan on viety eteenpäin tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaniverkostojen kanssa.

– Kyse on molemminpuolisesti aktiivisuudesta ja halusta tehdä yhteistyötä mahdollisimman kannattavasti ja kestävästi. Oma mutkaton ja kokonaisvaltainen tapamme toimia taas sopii erinomaisesti asiakkaiden tueksi jo investointisuunnittelusta lähtien, Pynnönen sanoo.

Perheyritys on pidetty työnantaja

Maansiirto Harry Mäkelä Oy on kasvattanut paikallista organisaatiotaan Pirkanmaalla parin vuoden aikana useita kymmeniä ammattilaisia työllistäväksi kokonaisuudeksi.

– Olemme vakinaistaneet vahvan joukon toimihenkilöitä ja työntekijöitä ja uskon, että rekrytoinnit jatkuvat tänäkin vuonna. Lähtökohdat tuoreiden urakoiden ja optiovuosien toteuttamiseen ovat erinomaiset, Pynnönen kertoo.

 

Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n avainlukuja:

  • päättyneen tilikauden liikevaihdon kasvu +84,42 %:n, tulos 275 000 €
  • asiakkaiden suositteluarvosana 9.3/10
  • työntekijöiden suositteluhalukkuutta kuvaava eNPS-luku oli 58

 

Lisätiedot:

Simo Pynnönen, toimitusjohtaja, Maansiirto Harry Mäkelä Oy

simo.pynnonen@maansiirtomakela.fi, p. 044 763 4367

Kiinnostuitko työmahdollisuuksista?

Jätä meille avoin hakemus täältä! 

Työntekijöiden kokemuksia: ”Kyllä tänne kannattaa tulla töihin.”