Yhteistyömme neljän eri energiayhtiön kanssa jatkuu Pirkanmaalla

Maansiirto Harry Mäkelä Oy on toteuttanut Pirkanmaan alueella jo parin vuoden ajan kaukolämpöurakoita neljälle eri energiayhtiölle. Nyt yhteistyö Kangasalan Lämmön, Lempäälän Lämmön, Leppäkosken Lämmön ja Tampereen Sähkölaitoksen kanssa jatkuu ja vahvistuu tuoreeltaan sovittujen optiovuosien myötä.

Molemminpuolinen luottamus ja osoitukset siitä, mihin voimme yhteisellä kehittämisellä päästä vain parin vuoden aikana, ovat olleet tärkeä pohja sopimukselle, Marko Pajunen Tampereen Sähkölaitoksen verkkopäällikkö kertoo.

– Urakointimme ovat tähän mennessä työllistäneet Pirkanmaalla kahden rakentamiskauden aikana keskimäärin 4–6 toimihenkilöä ja 45–50 työntekijää. Tärkeässä roolissa ovat myös paikalliset yhteistyökumppanit, kuten Tonisco Service Oy. Omat ammattilaisemme ja verkostomme ovat pitkälti mahdollistaneet tuloksellisen yhteistyön ja toiminnan kehittämisen, Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n toimitusjohtaja Simo Pynnönen painottaa. 

Maansiirto Harry Mäkelä Oy jatkaa panostuksiaan Pirkanmaan talousalueeseen

Tuoreen sopimuksen myötä Maansiirto Harry Mäkelällä tehdään uusia rekrytointeja Tampereella jo syksyn 2021 aikana.

– Kävimme optioneuvottelut asiakkaan kanssa hyvissä ajoin, mikä tukee suunnittelutyötä ja hyvää projektinhallintaa puolin ja toisin. Sopimus tuo jatkuvuutta ja vakautta yhteiselle kehittämiselle asiakkaan, urakoitsijan ja paikallisten kumppanien kanssa, Pynnönen kiittelee. 

Kasvava kumppanuus neljän energiayhtiön kanssa puskee Maansiirto Harry Mäkelää kehittymään. Pirkanmaa on merkittävä talousalue, jossa yritys tahtoo olla vahvasti mukana – ja josta Keski-Suomen lisäksi on hyvä ponnistaa myös muualle Suomeen.

– Tämän kokoista urakkaa ei ole vastaavassa mittakaavassa aikaisemmin ollut. Kasvun myötä voimme tarjota jälleen lisää työpaikkoja perheyrityksessämme. Tavoitteenamme on olla ennen kaikkea hyvä työpaikka ja yhteistyökumppani.

Lisätiedot:

Simo Pynnönen, toimitusjohtaja, Maansiirto Harry Mäkelä Oy

simo.pynnonen@maansiirtomakela.fi, p. 044 763 4367

Marko Pajunen, verkkopäällikkö, Tampereen Sähkölaitos Oy

marko.pajunen@sahkolaitos.fi, p. 050 553 8639

 

Oletko kiinnostunut alan työpaikoista?

Laita meille avoin hakemus yhtedenottolomakkeella.

Lue, millaista meillä on työskennellä.

Tutustu palveluihin: Energiajakelu

Lue, miten viime tilikautemme meni: Kasvun vuosi nosti liikevaihtoa +84,42 %