Takana hurja tilikausi – kasvun vuosi nosti liikevaihtoa +84,42 %

Maansiirto Harry Mäkelä Oy:lla on takanaan historiallinen tilikausi. Päättyneen tilikauden liikevaihto oli 20 840 000 , mikä tarkoittaa +84,42 %:n nousua edelliskaudesta. Tilikauden tulos oli 275 000 €.

Toteutimme organisaatiomuutoksia, mittasimme ensimmäistä kertaa sekä asiakas– että henkilöstötyytyväisyyttä ja laajensimme toimintaamme Pirkanmaalla. Samalla otimme harppauksia liiketoiminta-alueiden kehittämisessä ja henkilöstöpuolella.

– Satsasimme paljon kasvuun ja kehittämiseen koronan aikana. Siksi olemme erittäin tyytyväisiä liikevaihtoon ja positiiviseen tulokseen, toimitusjohtaja Simo Pynnönen kertoo.

Maansiirto Harry Mäkelä Oy ja päättyneen tilikauden avainluvut

Olemme jyväskyläläinen perheyritys ja olemme toimineet maanrakennusalan ammattilaisena yli 30 vuoden ajan.

Erikoisosaamistamme ovat haastavat ja suurikokoiset maansiirtotyöt sekä muut infra-, kunnallistekniikka-, energiajakeluverkko- ja rakennusalan hankkeet. Toimimme erityisesti Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueilla, mutta toteutamme kokonaisvaltaisia maanrakennusurakoita myös muualle Suomeen.

Huhtikuussa päättyneen tilikauden aikana otimme suuria kasvuharppauksia:

Lue lisää: Työntekijätyytyväisyys / Asiakaspalaute ja RALA-pätevyydet

Painopisteet vuosina 2021 ja 2022 – kokonaisvaltaisia urakoita ja työnantajana kehittyminen

Infra-alalla näkymämme ovat hyvät ja liikevaihtoluokkamme mahdollistaa meille aiempia suurempia urakoita. Liikevaihdon osalta emme tavoittele seuraavan tilikauden aikana yhtä jyrkkää nousua, vaan keskitymme vakinaistamaan saavutettua kasvua ja kannattavuuttamme.

Kilpailuvalttejamme ovat etenkin pitkäkestoisten ja isojen infra- ja vesihuoltoalan hankkeiden toteuttaminen, projektijohtaminen sekä suunnittelu- ja laskentaosaaminen. Esimerkkinä referenssimme>>

– Saamme kiitosta myös perheyhtiömäisestä otteestamme ja avoimuudestamme asiakkaidemme suuntaan. Tulemme edelleen pitämään omavaraisuudestamme kiinni, esimerkiksi kohteiden hankinnan ja laitteiden huollon osalta, mikä näkyy arjen ketteryytenä asiakkaillemme asti. 

Yksi arvoistamme ja strategisista tavoitteistamme on kehittyä myös työnantajana. Panostamme henkilöstömme työkykyyn, työhyvinvointiin ja oman osaamisen kehittämiseen. Mittaamme tyytyväisyyttä ja keräämme palautetta säännöllisesti.

Viemme johtamista eteenpäin organisaatiorakennetta ja strategiaa uudistamalla, minkä myötä esimerkiksi liiketoiminta-alueiden työryhmiä ja vetovastuita on jo selkeytetty. Tämä mahdollistaa työntekijöille toimivan lähiesimiestyön ja selkeät käytänteet myös aiempaa suuremmassa työyhteisössä.

Tahdomme olla rakentamassa toimivaa, hyvälaatuista ja elinkaareltaan pitkäikäistä kaupunkirakennetta. Pätevät ja hyvinvoivat omat työntekijät ja toimihenkilöt ovat tässä avainasemassa. Olemme hyvässä vaiheessa tavoitteidemme kanssa.

Kiitollisin yhteistyöterveisin,

Simo Pynnönen

Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n toimitusjohtaja

simo.pynnonen(a)maansiirtomakela.fi

044 763 4367

 

Tutustu referensseihimme>>

Palvelut>>

Haluatko meille töihin? Ota yhteyttä!