Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n uusi toimitusjohtaja on nimetty

Maansiirto-Harry-Makela-syyskuu-2021-14

1.5.2023 alkaen yrityksemme toimitusjohtajana aloittaa Jarno Salminen. Hän siirtyy tehtävään operatiivisen johtajan paikalta.

– Siirtymä on varsin luonnollinen, sillä Jarnolla on ollut johtamisvastuu joulukuusta 2022 lähtien. Tämä oli meille paras mahdollinen vaihtoehto. Yritys ja sen ihmiset ovat Jarnolle jo tuttuja, ja luottamus häneen on valmiiksi olemassa, hallituksen puheenjohtaja Janne Mäkelä sanoo.

Jarno on työskennellyt Mäkelän riveissämme reilu kolme vuotta. Vuosiin on mahtunut haasteita ja muutoksia, joista huolimatta olemme onnistuneet pitämään kiinni vakaasta toiminnastamme, arvoistamme tinkimättä.

Työkaverina ja esihenkilönä Jarno on rauhallinen ja analyyttinen.

– Tehtäväni on olla paras mahdollinen tuki ammattilaisillemme. Jaan vastuuta, koska onnistumiset tehdään yhdessä. Samalla pidämme kiinni siitä, että toimintamme on kannattavaa ja töitä on mukava tehdä, Jarno painottaa.

Positiivinen tulosvaroitus

Huhtikuuhun päättyvä tilikautemme tulee jäämään plussalle. Kuten kirjoitimme aiemmin, vuosi 2022 oli hieno torjuntavoitto markkinan ja maailman tilanteeseen nähden.

Päättyneen tilikauden luvut tarkentuvat vielä, mutta kova työ ja tulokset puhuvat jo puolestaan. Nopeat kustannusten nousutkaan eivät painaneet tulosta pakkaselle.

– Meillä on pitkiä vuosisopimuksia ja tuleva kausi on käytännössä myyty täyteen. Muutamia projekteja voimme edelleen ottaa mukaan. Samalla katsomme vahvasti jo vuoteen 2024, Jarno avaa.

Onnistumisten taustalla olevia valttejamme ovat muun muassa tarkka laskenta ja projektisuunnittelu, jotka takaavat ripeät, laadukkaat ja kokonaisvaltaiset toteutukset.

– Panostamme arvojemme mukaiseen toimintaan ja pitkiin kumppanuuksiin. Uskon, että vastuullinen purkutoiminta ja vihreä siirtymä tulevat merkitsemään asiakkaillemme yhä enemmän, Jarno arvioi.

– Kukaan ei täysin tiedä, miltä tulevaisuus näyttää, mutta luottavaisin mielin tässä mennään eteenpäin.

 

Lisätiedot:

Jarno Salminen, toimitusjohtaja

jarno.salminen(a)maansiirtomakela.fi

044 796 1141

Janne Mäkelä, hallituksen puheenjohtaja

janne.makela(a)maansiirtomakela.fi

040 096 0991

 

Lue myös: Vuosi 2022 oli torjuntavoitto – napakka vuosikoosteemme