Rekrytoimme: putkihitsaajia ja eristäjiä maanrakennus- ja kaukolämpötyömaille (JKL/ TRE) [haku päättynyt]

maansiirto-harry-makela-tyokohde

Harkitsetko uutta työpaikkaa maanrakentamisen parissa vuonna 2023? Meillä uusi urapolku on mahdollinen jo tulevan kesäkauden aikana. Rekrytoimme useita kokoaikaisia työntekijöitä vakituisiin tehtäviin huhtikuun alusta alkaen.

Työt sijoittuvat pääosin Pirkanmaalle tai Jyväskylään. Joissain tehtävissä rooli saattaa edellyttää myös ajoittaista matkustamista, työkohteiden sijainnin mukaan. Yksityiskohdat ovat kuitenkin sovittavissa, sillä meille tärkeintä on, että löydämme työporukkaamme sopivat henkilöt, jotka viihtyvät mutkattomassa ilmapiirissä ja tahtovat tehdä työnsä aina hyvin!

Tarjoamme työporukan, jonka seurassa viihtyy. Jos et usko, niin lue vaikka kokemuksia täältä. Tietenkin kerromme mielellämme lisää, kun otat yhteyttä.

Tarjoamme myös varmat työnäkymät, sillä tulevat vuodet ovat meillä lähes täyteen bookattuja. Kiireellä emme silti tee, vaan tekemisemme pohjalla on aina huolellinen laatu. Muita meille tärkeitä arvoja ovat muun muassa turvallisuus ja kiertotalouteen panostaminen. Jos mietit, mitä nämä käytännössä tarkoittavat, niin voit lukea lisää täältä.

Avoimet paikat – hae 6.3. klo 8.00 mennessä

Tutustu avoinna oleviin paikkoihin ja etuihimme lisää rekrytointikumppanimme Eezyn sivuilla. Kun kiinnostut, niin ota yhteyttä tai laita hakemusta suoraan tulemaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

 

Lisätietoja tarjoavat:

Jukka-Pekka Hirvivuori jukka-pekka.hirvivuori(@)maansiirtomakela.fi 040-5315193 tai Mikko Hietanen mikko.hietanen(@)maansiirtomakela.fi.

 

Tutustu meihin työpaikkana:

Maansiirtotyöt 2.0. – 5 lupaustamme ja miten ne näkyvät arjessa

Hybridimalli tuo kustannustehokkuutta ja edistää kiertotaloutta